THY, MAKTEK İzmir Fuarı' nın Resmi Hava Yolu Oldu

TÜYAP tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’nın desteği ile 9 - 12 Ekim 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Merkezi Gaziemir – İzmir’de makina sektörünü buluşturacak .
MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nın Resmi Hava Yolu,THY oldu.

İzmir varışlı dış hat uçuşlarında 2 Ekim – 16 Ekim 2019 tarihler arasında uygulanacak bu indirim, etkinlik kodu ile birlikte katılım belgesi / davetiye vb. dokümanın biletlemenin yapılacağı satış ofisi veya acenteye beyan edilmesi halinde geçerli olacaktır.

Türk Hava Yolları “MAKTEK İzmir 2019”un Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunmaktadır. Rezervasyon ve biletleme için lütfen https://www4.thy.com/TKC  ziyaret ediniz. Delege sekmesini tıklayarak 089TKM19”  ile ilerleyebilirsiniz.

THY Resmi Hava Yolu etkinliği kapsamında, Maktek İzmir 2019 Fuarı için seyahat edecek konuşmacı, delege, ziyaretçi, katılımcı ve eşlik edenlere özel, belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunulacaktır.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN